fbpx
 

Lesgevers

Wie zijn we?

 

Hier vind je een overzicht van onze enthousiaste lesgevers. Ze hebben ieders hun eigen specialiteit en eigen stijl van lesgeven, maar één ding hebben al deze lesgevers gemeen: ze geven week na week het beste van zichzelf, om jou zoveel mogelijk bij te leren! Lees hieronder verder om ze te leren kennen.

Corentine Marquet

Mijn eerste dansmoves gaan terug toen ik nog maar net kon lopen, maar vanaf mijn 6 jaar volgde ik wekelijks lessen. Ik was namelijk (en ben nog steeds) een echt ‘spring in’t veld’ en dansen was voor mij de beste manier om mij te uiten en mij helemaal te laten gaan. De danswereld ging voor mij open met lessen jazzballet, maar na enkele jaren besloot ik iets nieuws te proberen. Zo leerde ik de stijl ‘funky’ kennen. Hoe heerlijk was het om op een andere manier te leren bewegen! Het bleek nog meer mijn ding te zijn en al snel wilde ik proeven van verschillende stijlen. Daarom schreef ik mij op de dansschool in voor extra lessen, hiphop, modern en jazz. Ik nam ook deel aan allerlei workshops om zoveel mogelijk te kunnen leren. Het duurde niet lang vooraleer ik mijn danservaring wilde delen met anderen. Toen is de passie voor het lesgeven ontstaan. De eerste jaren aan de allerkleinsten, maar later ook aan oudere dansers.

 

Zo ontsprong ook stilletjes aan de droom om een eigen dansschool te beginnen. En zo geschiedde… C-mpulsion ontstond in 2015 toen een groepje vriendinnen dat graag weer wilde dansen mij vroegen om ze les te geven. In 2019 werd C-mpulsion uiteindelijk een officiële dansschool met de komst van een tweede groep!

 

Bekijk hier één van haar choreografieën.

Mijn lessen:

MIX-groepen

Dance your heart out

Mijn grootste droom?

Een integratieve dansschool waar iedereen zich thuis voelt. De lessen zijn nu al open voor mensen met veel, weinig of absoluut geen ervaring  en zowel mannen als vrouwen hebben zich al ingeschreven. Maar ik zou graag nog willen uitbreiden en met mijn kine-achtergrond ook mensen die een beperking hebben de kans geven om (opnieuw) te dansen, door hen hun lichaam te laten ontdekken en hen te laten voelen welke mogelijkheden ze nog hebben. Dit alles in een veilige omgeving, waarbij we op hun tempo rustig kunnen opbouwen.

 

C-mpulsion is voor mij een veilige plek, waar iedereen zich thuis voelt en iedereen zichzelf kan zijn!

 

 


Paola Gutiérrez Díaz

Dancing is the colour of my soul and I enjoy every movement surrounded by music and feeling.

I was born in Colombia and therefore I have the rhythm in my blood. I’d say that I have even been dancing in my mother’s womb! Filled with a passion for dancing, I have learnt how to dance Salsa, Merengue and Zumba in my school and university’s dancing groups.

Now it’s my time to share this inclusive art with others who love dancing and want to get to know this kind of music. I found C-mpulsion like a home to spread out my musical roots in Europe.

Mijn lessen:

Salsa

Zumba

Ready to dance your heart out?