fbpx
 

Danslessen

Hoe zien de danslessen eruit?

Bij C-mpulsion heb je het grote voordeel dat je van verschillende dansstijlen kan proeven. Daarvoor hoef je je zelfs niet voor meerdere danslessen in te schrijven!

 

Enerzijds kan je namelijk kiezen voor onze MIX-groepen, waar je ruim de tijd krijgt om de verschillende stijlen onder de knie te krijgen. Deze groepen richten zich vooral naar (jong)volwassenen. Afhankelijk van het niveau (en soms ook persoonlijke voorkeuren), bieden we om de 5-tal weken een nieuwe stijl aan : Hiphop, Modern, Funky, Girly, Ragga, Latin,… Dat is wat onze dansschool zo speciaal maakt!

 

Daarnaast kan je er vanaf nu ook voor kiezen om je gedurende 5 weken in één specifieke stijl onder te dompelen. Zo kan je eens proeven van Rock’n roll, salsa, moderne dans en zoveel meer!

MIX – Wat is jouw groep?

Groepen worden ingedeeld op basis van niveau en niet van stijl. Het leertempo en danstechnieken verschillen daarom per groep. Ontdek hier de verschillende groepen en door wie de lessen gegeven worden.

 • H-less

Deze  groep werd speciaal opgericht voor de dames en heren (40+) onder jullie die die oude dansdroom nog niet willen opgeven! Aangepaste choreografieën die op een aangepast tempo worden aangeleerd, zodat iedereen altijd mee is. Kortom een ideale activiteit om wekelijks terug te keren naar die jeugdige jaren op de dansvloer!

 

Deze les wordt gegeven door: Corentine

 • X-TATICS

Deze groep is speciaal voor (jong)volwassenen met geen of zeer weinig danservaring. Je leert hier alle basistechnieken en krijgt reeds een voorproefje van verschillende stijlen. Maak je geen zorgen, we nemen ruim de tijd om alles rustig aan te leren, zodat je op het einde van het jaar al een echte dansexpert bent!

 

Deze les wordt gegeven door: Marjo

 • L-ECTRICS

Dit is onze intermediate-gevorderden groep. Heb je reeds danservaring, maar is het lang geleden? Of heb je graag wat uitdaging in de choreo’s, maar verkies je toch een iets rustiger leertempo? Dan is deze groep geknipt voor jou! Het dansniveau is hetzelfde als de R-iginals, maar we nemen indien nodig net iets meer tijd om het onder te knie te krijgen.

 

Deze les wordt gegeven door: Corentine en Sarah

 • R-IGINALS

De naam zegt het zelf, dit is de groep dansers die er sinds het begin bij waren en al een heel dansparcours hebben afgelegd. Deze groep is daarom ook uiterst geschikt voor wie al veel danservaring heeft, graag zijn/haar techniek verfijnt en niet bang is van een uitdaging!

 

 

Deze les wordt gegeven door: Corentine

 • B-LIEVERS

Gaat het op fysiek vlak soms wat moeilijker voor jou, maar heb je altijd graag gedanst of willen leren dansen? Dan is deze groep echt iets voor jou! Speciaal opgericht voor personen met een beperking die hun fysieke grenzen graag willen verleggen. Een op maat gemaakte dansles, om in een veilige omgeving je lichaam en al haar bewegingen te (her)ontdekken. Inschrijven kan voor deze groep per 4 weken, zo kan je eerst even proeven of dit wel iets voor jou is.

 

Deze les wordt gegeven door: Corentine

Switch it up!

Verdiep je gedurende 5 weken in duo of solo in een specifieke stijl, van Rock’n roll tot moderne dans. Maar ook specifieke doelgroepen zullen zich in blokken van 5 lessen kunnen uitleven! Hou de pagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

 • Rock’n roll

Heb jij altijd al graag de show willen stelen samen met je partner op de dansvloer, maar ontbraken de moves nog? Dan is deze Rock’n roll echt iets voor jou. Op de beats van de beste klassiekers, zoals Elvis Presley, leren jullie samen de coolste moves aan en binnenkort kijkt iedereen jullie aan!

 

Deze les wordt gegeven door: Aurian en Camille

Uurrooster

MAANDAGDINSDAG
-H-less
18:00 - 19:00
X-tatics
19:00 - 20:15
B-lievers
19:15 - 20:15
L-ectrics
20:15 - 21:30
R-iginals
20:15 - 21:30

Het uurrooster is afhankelijk van de inschrijvingen nog onderhevig aan (kleine) veranderingen.

Tarief per les

 • €200 voor één lesjaar*
 • €35 p.p. voor één Switch-reeks
 • €30 voor één lessenreeks B-lievers
  .
  *Een lesjaar duurt van midden september tot en met eind juni.

  LOCATIE VAN DE LESSEN

De danslessen gaan door in de turnzaal van OLV Pulhof in Berchem (ingang Lysenstraat). Je kan de zaal op verschillende manieren bereiken:

 

  • Tram 7 en 15: stoppen voor de deur (halte Pulhof).
  • Antwerpen Velo: op 5′ wandelafstand in de Pulhoflaan (Velostand 265)
  • Fiets: Berg je fiets veilig op in de fietsenstalling.
  • Auto: Geen parkeerstress, je auto kan op de speelplaats staan.

Bekijk ons YouTube kanaal voor meer video’s!

Zie je het helemaal zitten?