fbpx
 

Danslessen

Hoe zien de danslessen eruit?

Bij C-mpulsion heb je het grote voordeel dat je van verschillende dansstijlen kan proeven. Daarvoor hoef je je zelfs niet voor meerdere danslessen in te schrijven!

 

Enerzijds kan je namelijk kiezen voor onze MIX-groepen, waar je ruim de tijd krijgt om de verschillende stijlen onder de knie te krijgen. Deze groepen richten zich vooral naar (jong)volwassenen. Afhankelijk van het niveau (en soms ook persoonlijke voorkeuren), bieden we om de 5-tal weken een nieuwe stijl aan : Hiphop, Modern, Funky, Girly, Ragga, Latin,… Dat is wat onze dansschool zo speciaal maakt!

 

Daarnaast kan je er vanaf nu ook voor kiezen om je het volledige jaar in één specifieke stijl onder te dompelen. Zo kan je je inschrijven voor onze lessen Salsa of Zumba.

MIX – Wat is jouw groep?

Groepen worden ingedeeld op basis van niveau en niet van stijl. Het leertempo en danstechnieken verschillen daarom per groep. Ontdek hier de verschillende groepen, allen onder leiding van Corentine Marquet.

 • H-less

Deze spiksplinternieuwe groep werd speciaal opgericht voor de dames en heren (40+) onder jullie die die oude dansdroom nog niet willen opgeven! Aangepaste choreografieën die op een aangepast tempo worden aangeleerd, zodat iedereen altijd mee is. Kortom een ideale activiteit om wekelijks terug te keren naar die jeugdige jaren op de dansvloer!

 • X-TATICS

Deze groep is speciaal voor (jong)volwassenen met geen of zeer weinig danservaring. Je leert hier alle basistechnieken en krijgt reeds een voorproefje van verschillende stijlen. Maak je geen zorgen, we nemen ruim de tijd om alles rustig aan te leren, zodat je op het einde van het jaar al een echte dansexpert bent!

 • L-ECTRICS

Dit is onze intermediate groep. Heb je reeds wat danservaring, maar is het lang geleden? Of heb je graag wat uitdaging in de choreo’s, maar verkies je toch een rustiger leertempo? Dan is deze groep geknipt voor jou!

 • R-IGINALS

De naam zegt het zelf, dit is de groep dansers die er sinds het begin bij waren en al een heel dansparcours hebben afgelegd. Deze groep is daarom ook uiterst geschikt voor wie al veel danservaring heeft, graag zijn/haar techniek verfijnt en niet bang is van een uitdaging!

Specifieke dansstijlen

Nieuw dit jaar: verdiep je een jaar lang in Salsa of Zumba met Paola Gutiérrez Díaz!

 • Salsa

Ontdek samen met Paola, onze kersverse lesgever, de wondere wereld van de Salsa. Schrijf je samen in met je partner, je beste vriend(in), je papa, je oma, je broer of eender wie met wie jij graag wilt dansen en waan jullie wekelijks op reis in het zwoele Zuid-Amerika! Vind je geen partner, maar ben je toch super enthousiast over deze danslessen, schrijf je dan alleen in en je wordt in de les met iemand gepaard!

Deze lessen zijn geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus. In functie van de inschrijvingen zullen wij de groepen opdelen op basis van leeftijd of op basis van niveau.

 • Zumba

Wil jij graag op een fijne, swingende manier werken aan je conditie? Dan is Zumba dé ideale les voor jou! Samen met Paola dans jij je week na week weer in het zweet op leuke Latijns-Amerikaanse muziek. Het belangrijkste van Zumba? FUN!

Uurrooster

MAANDAGDINSDAG
-H-less
18:00 - 19:00
X-tatics
18:15 - 19:30
Zumba 1
19:00 - 20:00
L-ectrics
19:30 - 20:45
Salsa 2/Zumba 2
20:00 - 21:00
R-iginals
20:45 - 22:00
Salsa 1
21:00 - 22:00

Het uurrooster is afhankelijk van de inschrijvingen nog onderhevig aan (kleine) vernaderingen.

Tarief per les

€195 voor één lesjaar*
*Een lesjaar duurt van midden september tot en met eind juni.

  LOCATIE VAN DE LESSEN

De danslessen gaan door in de turnzaal van OLV Pulhof in Berchem (ingang Lysenstraat). Je kan de zaal op verschillende manieren bereiken:

 

  • Tram 7 en 15: stoppen voor de deur (halte Pulhof).
  • Antwerpen Velo: op 5′ wandelafstand in de Pulhoflaan (Velostand 265)
  • Fiets: Berg je fiets veilig op in de fietsenstalling.
  • Auto: Geen parkeerstress, je auto kan op de speelplaats staan.

Bekijk ons YouTube kanaal voor meer video’s!

Zie je het helemaal zitten?