fbpx
 

Blog

Laatste nieuwtjes

Nieuw dansjaar!

Het is zover, de inschrijvingen voor volgend dansjaar zijn weer open! Neem de tijd om even door alle mogelijkheden te bladeren en schrijf je dan snel in, als je niets wilt missen!

Helaas zetten we onze SWITCH Rock’n roll lessen nog even on hold, aangezien 1 van de lesgevers geblesseerd is. We houden jullie op de hoogte van zodra we de lessen weer kunnen opstarten!

 

15/06/2024

We B-lieve!

Het is zover, dromen worden stilaan waargemaakt, want onze eerste reeks B-lievers ging van start. We mochten hierbij rekenen op het enthousiasme van Corentine, nieuwe docent Fanny en gastdocent Gerrit. Elk om beurt namen ze onze B-lievers mee op een wonderbaarlijke reis van muziek, beweging en nieuwe mogelijkheden! Elk met hun eigen stijl en eigen accenten, maar steeds met respect voor de mogelijkheden van de dansers en met een geweldig enthousiasme om ze telkens wat meer te laten proberen.
We hopen in de toekomst nog meer personen met een beperking te kunnen bereiken en ze samen met ons te laten B-lieven in hun kunnen!

30/12/2023

Welkom Sarah & Marjo

We verwelkomen dit jaar 2 nieuwe lesgevers in onze familie, Sarah & Marjo!

Sarah zal samen met Corentine en nog gastdocenten de lessen van de L-ectrics voor zich nemen. Ze is erg enthousiast over deze nieuwe stap en kan al niet wachten om erin te vliegen!
Voor Marjo gaat de wereld van het lesgeven dit jaar open. Na een succesvolle ‘stage’ in de H-less groep, zal zij dit jaar de leiding nemen over onze nieuwe X-tatics groep! Speciaal in het leven geroepen voor al wie nog nooit eerder danste, maar het toch graag eens een kans geeft!

Wil jij graag nog wat meer te weten komen over onze lesgevers? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina!

 

We wensen ze allebei alvast heel veel succes!

 

30/09/2023

Rock around the clock

Onze eerste Rock’n roll Switch reeks was een overdonderend succes! Onze twee enthousiaste lesgevers Aurian & Camille gaven het beste van zichzelf en maakten van ons allen expert rock’n roll dansers. Twijfelend begonnen we met het aanleren van de basispas, maar in de laatste les kwam er zelfs al een salto aan bod! Vanaf nu kan je ons allemaal midden op de dansvloer vinden, waar we onze coolste moves bovenhalen!

02/11/2022

Crowdfunding

Onze dansschool wilt heel graag een inclusieve dansschool worden. Daarvoor hebben wij JOUW hulp nodig!
We verhuizen dit jaar naar een grotere danszaal om het lessenpakket te kunnen uitbreiden en iedereen in onze dansschool te kunnen integreren. Ook wie het fysiek wat moeilijker heeft. We hebben daarom wel dringend eigen dansspiegels nodig…
Help jij mee onze droom waar te maken?  Surf dan snel naar ons crowdfundingplatform en steun ons!
Alle bedragen, groot of klein maken het verschil! En wie weet maak je kans om een ecologisch zeep-assortiment van Wash Wash Cousin te winnen! Ideaal om na het sporten er weer helemaal fris en fruitig uit te zien.
Alvast hartelijk dank voor jullie hulp en vergeet niet dit bericht met al jullie kenissen te delen a.u.b.!

Ontdek al onze nieuwigheden

Vanaf vandaag staan onze inschrijvingen voor het dansjaar 2021-2022 weer open en het belooft een heel leuk en uitdagend jaar te worden, want wee hebben dit jaar immers heel wat nieuwigheden voor jullie in petto!
Dit jaar een nieuwe groep in het leven geroepen: H-less. Deze groep is speciaal voor alle 40-plussers die zich graag nog eens aan danslessen wagen. De choreografieën en het leertempo worden aangepast en afgesteld op het niveau van de groep, zodat iedereen altijd mee is!
Naast de nieuwe groep hebben we nu ook een nieuwe lesgever en compleet nieuwe stijlen aan te bieden. Jullie kunnen je dus volgend jaar ook inschrijven voor de swingende lessen Salsa of Zumba met Paola Gutiérrez.
Klinkt dit echt als iets voor jou? Ga dan snel naar onze inschrijvingspagina en dan verwelkomen we je vanaf september graag in de les!

06/07/2021

C-mpulsion verhuist

Volgend jaar pakt C-mpulsion zijn spullen en verhuizen we naar een nieuwe, meer centrale locatie: de turnzaal van OLV Pulhof in Berchem. Wij zijn hier echt super gelukkig mee!

De zaal op onze nieuwe locatie is 3 keer zo groot als onze vorige danszaal, dit betekent meer plaats om meer leden te kunnen ontvangen en vooral meer plaatsen om te kunnen springen, landen, rollen, enz.

Trappen zijn niet langer een hindernis, want de zaal bevindt zich nu op het gelijkvloers, wat ons eindelijk de mogelijkheid biedt om proeflessen te starten voor mensen met een fysieke beperking. Beetje bij beetje kunnen we dus beginnen werken aan de uiteindelijke droom!

Daarbovenop is de zaal op een tal van manieren bereikbaar! Bekijk hier alles verschillende opties.

Zo zie je maar, alleen maar positieve zaken aan het verhuizen. We kijken er alvast naar uit om jullie allemaal in deze nieuw te zaal te zien!

01/07/2021

C-mpulsion in coronatijden

Het zijn momenteel nogal vreemde en onduidelijke tijden… Vorig dansjaar kwam dat lastige coronavirus plots roet in het eten gooien en werden een aantal lessen verplicht geschrapt. Ondertussen mogen we (gelukkig) weer dansen, al blijven er wel strikte maatregelen gelden. We weten uiteraard niet wat dit jaar zal brengen, maar we kunnen jullie wel beloven dat wij als dansschool zullen kijken wat we ter compensatie kunnen doen in geval van verplichte sluiting. We hopen uiteraard dat dit niet meer het geval zal zijn, maar jullie gezondheid is belangrijk, dus als het moet, dan moet het! We houden jullie alvast op de hoogte van alle evoluties en maatregelen. Bedankt voor jullie begrip!

24/08/2020

Hip hoera voor de nieuwe website!

Het is zover, onze nieuwe website is een feit! Er kropen heel wat uren werk in, maar we zijn erg blij met het resultaat. Een groot applaus voor Lennert Bontinck, die de website uit grond heeft gestampt. Hij heeft veel geduld moeten hebben met ons, maar heeft onze vele vragen steeds vriendelijk en vooral duidelijk beantwoord, duizendmaal dank hiervoor! Ook bedankt aan Henri Luyckx, die mee heeft gezorgd voor de fine-tuning van de lay-out, aan Pauline Kort voor de creatie van ons ‘new and improved’ logo en aan Noémie Marquet, voor haar kritische oog en haar fantastische schrijfvaardigheden. Blader doorheen alle pagina’s, scroll, swipe en klik erop los en ontdek de wondere wereld van C-mpulsion vzw. ENJOY!

20/08/2020

C-mpulsion op Trooper

Sinds kort is C-mpulsion vzw ook actief op Trooper. Heb je online aankopen te doen? Ga dan zeker via de Trooperpagina, het kost jou geen cent meer en op deze manier steun jij je favoriete dansschool. Ben je nogal het vergeetachtige type? Installeer dan de trooperbot op je pc, hij geeft je een seintje als je op een van de partnerpagina’s komt, zodat je nooit meer dat ‘lap, ik ben Trooper vergeten’-momentje hebt! Twijfel dus niet en troop er maar op los! 😀

20/08/2020